Sorabee


„Nudimo prirodnu i zdravu lepotu vašoj koži iz dubine mora“

Sorabee – prva kozmetika na svetu koja koristi kolagen iz morske zvezde sa velikih dubina. Intenzivno hidrira i zateže kožu dajući joj blistav i baršunast izgled.

Zašto Sorabee?

-Sorabee sadrži patentirani sastojak, morski kolagen dobijen iz nekontaminirane morske zvezde u dubinama okeana.
-Kolagen iz morske zvezde SF (Starfish) daje koži elastičnost, učvršćuje je i intenzivno se bori protiv bora.
-Morska voda iz dubina okeana daje koži prozračnost, omogućava izbalansiranost tonusa kože, održava je čistom, hidriranom i omogućava joj sopstvenu revitalizaciju.
-Sorabee proizvodi sadrže nisku molekularnu vezu koju čini kolagen iz morske zvezde , voda iz morskih dubina i ekstrakti planktona što omogućava efikasno prodiranje u epiderm kože.
-Različiti morski sastojci pozitivno utiču na opušetnu i oštećenu kožu koja je nastala usled posledica zagađene životne sredine.

OSNOVNI SASTOJCI:

KOLAGEN IZ MORSKE ZVEZDE
Istraživanja su pokazala sa telo morske zvezde sadrži visoku koncentraciju kolagena. Tako su stvoreni revoluricionarni proizvodi korišćenjem morskih zvezda koje žive u dubinama mora.

VODA IZ MORSKIH DUBINA
Morska voda iz dubina se nalazi na 200m ispod mora, gde sunčeva svetlost ne može da dopre.

KARAKTERISTIKE VODE IZ MORSKIH DUBINA
-Duboka morska voda je čista zato što nikada nije bila izložena zagađenjima iz vazduha, uticaju štetnih mikroba itd.
-Sadrži u sebi veliku količinu magnezijuma, kalcijuma, minerala i hranljivih materija, što pomaže koži da se sama regeneriše čisti.
-Voda iz dubina je dobra u tertiranju akni i atopične kože, tj. kože koja je jako suva i sklona iritaciji.

PLANKTONI IZ MORA
Porphiridium Cruentum ekstrakt dolazi iz planktona koji žive u moru. Okeanski spa plankton ima snagu i odbrambene mehanizme da preživi u takvom okruženju kakve su morske dubine. Porfiridijum Cruentum ekstrakt sadrži galaktozu, glukozu, minerale.