Dermafirm


„MI BRINEMO KAKO DA UČINIMO VAŠU KOŽU ZDRAVOM“

Osnovan 2002 godine, DERMAFIRM razvija najnaprednije kozmetičke proizvode od najkvalitetnijih sirovina iz Japana, Nemačke i Amerike.
Brend „DERMAFIRM“ je kreiran da promeni izgled kože - da ona postane zdrava, čista, dobro hidrirana i nahranjena. Efikasni sastojci koji uključuju orijentalne lekovite biljke, peptide i faktore rasta koji se bore protiv bora, prosvetljuju kožu i dovode je u optimalno stanje. Zato DERMAFIRM još jednom nedvosmisleno demonstrira zbog čega je korejska kozmetika najbolja na svetu.
Tekstura „DERMAFIRM“ proizvoda je unapređena, proizvodi se vrlo lako nanose, imaju veliku moć apsorpcije, te je samim tim i njihov rezultat intenzivniji. Svi proizvodi se mogu koristiti i za izuzetno osetljivu kožu.
Proizvodi koji se nalaze na našem sajtu su za kućnu upotrebu, ali i za kozmetičke salone.
Bezbedni, efikasni i jednostavni za upotrebu, Dermafirm proizvodi daju vidljive rezultate nakon intenzivne i pravilne upotrebe.

Specijalni sastojci :

- Kompleks 10 biljki - dubinski čisti kožu lica, prosvetljuje, umiruje i zateže kožu
- Ekstrakt matičnih ćelija - umiruje, revitalizuje i podmladjuje kožu koja je izložena štetnim spoljnim uticajima i aero-zagađenju
- 17 amino kiselina - hrane i hidriraju kožu, podstiču proizvodnju kolagena, deluju kao anti-oksidansi
- Clerlys ( inovativni sastojak iz Francuske, dobijen iz krastavca) – ujednačava ton i podstiče ćelijsku obnovu
- Red nephrite (kineska biljka) - od davnina poznat i priznat, primenjen u kozmetici, hrani i vlaži kožu, pomaže u apsorpciji drugih preparata
- Kompleks 6 peptida – prosvetljuje i podmadjuje kožu, podstiče proizvodnju kolagena i usporava proces starenja

Korejska Kozmetika Srbija